Relaxació agradable

verde_rilassante

Acuéstese en un còmode sofà o llit suau assumir una posició còmoda en un racó de la casa, on ningú no pot venir i el cas disturbare.In d’una emergència, la seva ment sempre es mantindrà vigilant en tot moment i es pot actuar en conseqüència.
Tanca els ulls

Prengui una respiració lenta i profunda i relaxar-se. Inspirat pel nas i exhala lentament amb la boca encara més lentament;

Fins i tot una respiració profunda i relaxar deixar anar, relaxar! relaxat! relaxat! deixar anar;

Un altre alè i relaxat.

Ara en llibertat a tots els músculs de la cara i que es vagin, el front, els ulls, els alumnes han surar sota les parpelles relaxar-se, la mandíbula, les dents no han de tocar, pots empassar en qualsevol moment.

 

Ara imagini el verd dels arbres d’un bosc de muntanya sentir una agradable sensació de relaxació dels dits del peu al llarg de la seva panxells, genolls, cuixes, la pelvis, l’abdomen i els òrgans interns, la part de darrere, pit i la punta dels dits de les mans cap amunt al llarg de les nines, braços, espatlles, coll, cap. Deixa’t portar! relaxat! Sent el teu cos es va relaxar i sempre que les imatges en color verd el seu cos va a ser més relaxat en un temps més curt i més curt. Ara que està bastant relaxat et sents tan bé que mai vols deixar aquest estat de relaxació.
Ara imagini el color blau de la nit se sent aquesta sensació de pau es relaxa la ment m’ho dius a mi converteixo tranquil i serè, no passa res deixeu que els pensaments negatius surten volant lluny de vostè, els pensaments com vénen pel que no deixen critiquen que es vagin, ara és el seu temps vostè ha de sentir-se bé. Deixar de banda els seus sentits. Ara les seves emocions es serena i piacevoli.Senti que agradable sensació que es té és meravellós.
Cada vegada que repeteixi aquest exercici augmentarà la “intensitat de la relaxació i el plaer connectat.

Ara compta d’1 a 10 comença a moure lentament els dits de mans i peus desgavellada obert els ulls donen la benvinguda de tornada al món exterior

Le_ore_della_notte

Lascia un commento